sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Scottish Fold de vanzare

Scottish Fold

 

Aspect general  :  Scottish Fold-ul este o pisica de marime medie cu un corp destul de robust . Coada trebuie sa fie flexibila . Ochii mari , largi , rotunzi , bine departati . Buzele bine rotunjite , nas scurt . Urechile trebuie sa fie pliate in jos si orientate in fata , mici si dispuse in asa maniera incat sa redea rotunjimea capului .

Colorit  :  Orice varietate de culoare inafara de cele ce prezinta in mod evident hibridizarea cu alte rase , cum ar fi : ciocolatiu , lila , himalaian sau oricare dintre acestea in varietatea bicolora cu alb .

Lungimea blanii  :  Scottish Fold-ul are 2 varietati de lungime a blanii : Shorthair ( scurta ) si Longhair ( lunga ) . Varietatea lunga se mai numeste Highland Fold . 

Blana Shorthair-ului este medie spre scurta ca lungime , deasa , egala ce da impresia de "plus".

Longhair-ul are blana medie spre lunga , pana la lunga  . Preferabil sa aiba blana lunga si pe fata si pe corp , dar se permite si varianta cu blana mai scurta putin pe fata si labe . Coada este stufoasa , smotocei in talpi si la urechi .

Ochii  :  Albastrii, aurii, verzi, ceacari, albatru-verzui. Culoarea ochilor depinde de cea a blanii .

Personalitate  :  Dispozitia lor este replica expresiei simpatice . Au voce de intentisate mica si nu sunt prea vocale . Adora compania omului si o arata intr-o maniera proprie , tacuta .

Scottish Fold-ul  se adapteaza in orice situatie de familie , atat intr-o casa mica cu o singura persoana , cat si intr-una galagioasa plina de copii si de caini .

De stiut  :  In anul 1961 un cioban pe nume Williams Ross a zarit prima pisica Scottish Fold la o ferma in apropierea Coupar Angus in regiunea Tayside a Scotiei , in N-V de Dundee . Aceasta pisica deosebita avea urechile pliate in jos si orientate in fata , dadea impresia unei expresii de “cucuvea” sau “ursulet de plus”. Aspectul ei a cucerit inima multor americani .

Puii de Scottish Fold se nasc cu urechi drepte ce se pliaza in jurul varstei de 4 saptamani....sau nu !

Puii ce au un parinte Scotish Fold dar au urechile ridicate se numesc Scotish Stright (stright = drept) .

u.c. scottish fold de vanzare, vanzare scottish fold, vand scottish fold, pui pisica scottish fold, pisici de rasa de vanzare, scottish fold blue, lila, silver tabby.

De Vanzare Scottish Fold

Scottish Fold
  • Rasa: Scottish Fold
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |