sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Persana de vanzare

Persana

Aspect general: Persana este una din cele mai frumoase rase de pisici. Sunt de marime medie sau mare, corpul avand aspect "grasun". Trunchiul are latime egala in zona umerilor si a posteriorului , fiind destul de masiv , iar in zona de mijloc este usor mai rotunjit. Osatura este puternica, labele mari si picioarele scurte.

Capul este rotund si masiv , craniul lat asezat pe un gat scurt si gros . Nasul scurt, larg, pornind de la nivelul ochilor dand impresia de `fata turtita` cand capul este privit din lateral. Urechile sunt mici, situate departat si coborat .

Colorit :  Persana are 7 culori in diferite variante : Solid , auriu si argintiu , "smoke" si "shade", "tabby", particolor , bicolor si himalaian . Culorile lor pot varia de la alb pur pana la maro sau gri inspicat si orice altceva intre .

Ochii:  De la albastru ( pentru himalaiane) , la aramiu , ceacar sau la verde ( pentru argintii si aurii) . Coloarea ochilor depinde de cea a blanii .

Personalitate :  Persana este rasa cea mai calma si gentila dintre toate existente. Este foarte afectuasa, tacuta si de obicei miauna cu o voce moale . Aceasta pisica poate locui in pace cu alte pisici , caini sau copii . Le place sa aiba siguranta sub picioare , nefiind adeptele sariturilor la mari inaltimi . Jucause , dar niciodata impunandu-i stapanului asta , de obicei isi aleg un loc preferat  , cum ar fi geam, si se plaseaza acolo ca o pictura valoroasa .

Ingrijire:  Blana lunga a Persanei necesita pieptanarea zilnica cu un pieptene de metal pentru a elimina potentialele gheme de pe corp sau din stomac . O baie ocazionala numai dupa pieptanare , si apoi taierea varfurilor unghiilor va mentine aceasta pisica frumoasa si sanatoasa .

u.c. pisica persana, vand persana himalaiana, persana, persana alba, pisica persana de vanzare, pui pisica persana, pisica persana gri, pisica persana alba, pisici persane, poze cu pisici persane, rase de persane, vanzare pisici persane, vanzari pisici persane, pisici persane poze, pisicute persane.

De Vanzare Persana

Persana
  • Rasa: Persana
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |