sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Chartreux de vanzare

Chartreux

 

Aspect general  :  Chartreuxul este o pisica voinica de origine franceza , ravnita inca din antichitate pentru dibacia sa in vanatoare si blana deasa , impermeabila . Tipul ei a fost declarat primitiv , nu modern si nici macar clasic. Bine construitav , aceasta pisica este supla si foarte agila .

Colorit  :  Chartreuxul poate avea orice nuanta de gri-albastrui , iar varfurile sunt usor argintii . Preferabil este albastrul luminat , imaculat cu irizatii stralucitoare .

Ochii :  Variaza de la aramiu la auriu , dar nu trebuie sa fie niciodata verzi .

Personalitate  :   Acesti blanzi giganti sunt constienti de puterea lor. Crescatorii in general considera masculii castrati companioni mai buni . Totusi ambele sexe sunt dedidate familiei cand nu isi "pierd timpul" pe afara in varful unui copac . O pisica inteligenta ce isi invata numele foarte repede si adora jocurile cu copiii , familia si alti companioni din casa .

u.c. pisica chartreux, chartreux, pisici chartreux, pisici chartreux de vanzare, rasa chartreux, poze cu pisici chartreux, chartreux pret, pisici de vanzare, pisici de rasa, rase de pisici rare,   rase de pisici poze.

De Vanzare Chartreux

  • Rasa: Chartreux
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |