sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Birmaneza de vanzare

Birmaneza

Aspect general: Birmaneza este o pisica in colorit de tip "colour point" cu fir lung si matasos, mai subtire decat cel al Persanei, iar textura sa nu se matuieste niciodata. Labutele sunt albe. Constructia este puternica, alungita si indesata. Capul distinct are falci puternice, barbie ferma si nas de lungime medie.


Ochi: Albastri.


Blana: Culoarea blanii este dechisa, preferabil cu o tenta aurie. Terminatiile (fata, labute si coada) sunt mai inchise la culoare, Modelul fiind similar cu modelul Siamezei sau al Persanei Colour-Point. Aceste terminatii se gasesc in maro, albastru, ciocolatiu si lila. Distinctiv pentru Birmaneza sunt labutele albe. 


Personalitate: Personalitatea Birmanezei este minunata - gentila, activa, jucausa, dar tacuta in caz ca stapanul este ocupat.

u.c. Birmaneza alba, Birmaneza neagra, Birmaneza de vanzare, pui Birmaneza pret, preturi Birmaneza, pisici de rasa de vanzare constanta, iasi, bucuresti.

De Vanzare Birmaneza

  • Rasa: Birmaneza
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Warning: fopen(http://mail.opi.yahoo.com/online?u=royalpet_ro&m=a&t=1royalpet_ro): failed to open stream: Connection refused in /home/pisici/royalpet.ro/inc/yahoo.php on line 10

Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/pisici/royalpet.ro/inc/yahoo.php on line 11

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/pisici/royalpet.ro/inc/yahoo.php on line 19

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |