sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Yorkshire Terrier de vanzare

Yorkshire Terrier

Descriere  :  Yorkshire Terrierul este un terrier cu blana lunga impartita in doua culori : albastru si auriu . Auriul este dispus pe cap , piept si labe , in rest  de la ceafa pana la coada , blana este albastra . Specific rasei , blana atarna pe de-o parte si de alta a corpului destul de drept si egal .

Yorkie este una din cele mai mici rase ce nu ar trebui sa depaseasca 3 kilograme . Pare el mic , dar este un caine mare intr-o carcasa mica . Yorkie se nasc negri cu auriu pe sprancene , bot , piept si picioare . Ajung la maturitate la varsta de 2 ani .Au structura compacta si caracter vesel , dragastos  . 

Inaltime  : 15 - 23 cm

Greutate  : 1, 3 - 3kg

Culori  :  Negru albastrui de otel de la ceafa pana la coada si auriu deschis pe fata , piept si picioare .

Roba  :  Lucioasa , usoara si matasoasa ,un singur strat de blana .

Temperament  :  Inteligent , increzator , iubitor , curajos , plin de viata .

Comportament fata de copii  :  Se descurca foarte bine cu un copil cat timp nu este brutalizat sau implicat intr-o activitate haotica .

Comportament fata de alte animale din casa  :  Yorkie este un caine echilibrat ca temperament  , deci ar trebui sa coexiste fara probleme cu alte animale . 

Atributii speciale  :  Animal de companie si vanator de soareci .

Paza  :  Nivel foarte ridicat

Protectie  :  Nivel scazut

Intretinere si dresaj  :  Periajul zilnic va mentine blana in conditie foarte buna si frumoasa . Desi nu are nevoie speciala de exercitii , Yorkie se descurca foarte bine in anumite exercitii , dar si o mica distractie prin casa poate fi suficienta . Necesita ingrijire mai responsabila pe vreme rea .

Grad de inteligenta  :  Nivel ridicat , usor de dresat , dar aveti grija sa nu il rasfatati .

Nivelul de obedienta  :  este de la mediu la scazut .

Activitate  :  Foarte multa .

Mediu indicat  :  Apartament sau casa , fie la oras fie la tara .

Probleme de sanatate  :  Iritarea ochilor , luxatie de patela , boli dentare premature , iar unii pui se nasc cu fontanela deschisa .

Medie de viata  :  12-15 ani

Numar de pui pe cuib  :  2-3

Tara de origine  :  Marea Britanie

Istorie  :  Se spune ca a aparut in Yorkshire , Anglia prin incrucisarea raselor Manchester Terrier , Skye Terrier , Maltese , Paisly si Clydesdale Terrier . Inca din era Victoriana era un companion la moda . La inceputul anilor 1870 a fost introdus in Statele Unite si astazi a ajuns sa fie una din cele mai populare rase.

Clasa  : Toy 

 

u.c. yorkshire terrier de vanzare, yorkshire terrier, yorkshire terrier toy, yorkshire terrier pret , vand yorkshire terrier toy, vand yorkshire terrier, yorkie de vanzare, caini de companie, caini si catei de buzunar.

De Vanzare Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier
  • Rasa: Yorkshire Terrier
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |