sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Westie de vanzare

Westie

Descriere :  West Highland White Terrierul este un caine mic , cu o constructie echilibrata si aspect voinic dar elegant . Blana ii este alba , lucioasa si luminoasa , ochii ca doi nasturi , nasul negru si sprancenele ciufulite . Un caine inteligent care invata repede . Iubeste compania omului si se va juca cu familia atat in casa cat si afara . Dimensiunea il face perfect pentru apartament , dar se simte la fel de bine si in mediul rural . Un companion foarte bun pentru copiii de orice varsta . Este una din cele mai populare rase astazi si se claseaza sus pe scara terrierilor vanatori de animale mici .


Alte denumiri  :  Poltalloch Terrier .


Inaltime  :  25 - 18 cm .


Greutate  :  
7 - 10 kg .


Culori  :  Alb complet .


Roba  :  Blana dubla , aspra si dreapta , la suprafata sarmosa iar dedesubt deasa si moale .


Temperament  :  Activ , iubitor de distractii , curajos , manierat si insistent .


Comportament fata de copii  :  Un partener ideal pentru copii deoarece suporta joaca mai dura .


Comportament fata de alte animale din casa  :  Accepta , dar invatati-i cand sunt mici sa tolereze pisicile .


Atributii speciale  :  Caine de familie .


Paza  :  Nivel ridicat .


Protectie  :  Nivel scazut .


Intretinere si dresaj  :  Este usor de dresat si ar fi bine sa primesca lectii de baza . Necesita periere regulata de doua-trei ori pe saptamana . Imbaiere lunara . Toaletaj minim daca nu il scoateti in expozitii , iar daca doriti sa il scoateti atunci va avea nevoie de tunsoare , stripare si trimare .


Grad de inteligenta  :  Nivel ridicat .

Obedienta  :  Nivel ridicat .

Rezolvarea problemelor  :  Nivel foarte ridicat .


Activitate  :  Nivel foarte ridicat .


Mediu indicat  :  Prefera sa se joace in curte , dar nu-l va deranja nici apartamentul atata timp cat va fi plimbat de cateva ori pe zi . Este fericit cat timp are companie , fie umana , fie alt companion .


Probleme de sanatate  :  Sanatos si robust . Exista posibilitatea de a face probleme de piele , luxatie de patela , hernie,  surditate , probleme de inima congenitale .


Medie de viata  :
 Peste 15 ani .


Numar de pui pe cuib  :  2 - 5 .


Tara de origine  :  
Scotia .

 

Istorie  :  A fost dezvoltat in muntii inalti din vestul Scotiei si pare a fi descendent din Scotch Terrier . Initial a fost produs pentru a vana mici daunatori . Sir Edwin Landseer a prezentat cativa Westie in pictura sa "The Breakfast Party". In anii 1800 Colonelul Malcom Poltalloch detinea cativa Scottish Terrieri deosebiti , albi , pe care i-a denumit Poltalloch Terrier , se asemanau foarte mult cu Westie-ul de astazi . Cateii sai au fost incrucisati cu Cairn , Scottish si dandie Dinmont Terrieri rezultand Westie-ul de astazi .

 


u.c. westie, westie de vanzare, pui westie, catei westie mici, westie poze, caini si catei de vanzare, west white highland white terrier, caini de companie.


De Vanzare Westie

  • Rasa: Westie
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |