sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Saint Bernard de vanzare

Saint Bernard

Descriere  :  Saint Bernardul este puternic , musculos si cu o expresie trista pe fata . Credincios , gentil , bun si mare iubitor de copii . Nu necesita dresaj de antrenament pentru munca de salvare ce a facut-o de generatii intregi , munca ce se pare ca i s-a implantat drept instinct in ziua de azi . Din cauza marimii nu se incadreaza intr-un apartament . Un Saint Bernard educat va fi un caine moale , afectuos , lenes si protector al casei . Este recomandat efortul minim cat timp osatura puiului nu s-a dezvoltat in intregime .

Inaltime  :  61 - 71 cm .


Greutate  :  50 - 90 kg .


Culori  :  Portocaliu , tigrat mahon , tigrat roscat sau alb cu pete pe corp din oricare varietate prezentata .


Roba  :  Deasa , scurta , fina si asezata aproape de corp .


Temperament  :  Binevoitor , linistit .


Comportament fata de copii  :  Se intelege bine cu copiii .


Comportament fata de alte animale din casa  :  Accepta , in special daca a fost crescut de mic cu respectivele animale .


Atributii speciale  :  Caine de companie , cautari si salvari .


Paza  :
  Nivel foarte ridicat .


Protectie  :  Nivel foarte scazut .


Intretinere si dresaj  :  Pieptanati si periati frecvent , imbaiati doar cand este necesar cu sapun / sampon diluat . Naparleste consistent de doua ori pe an . Acordati adentie mentinerii ochilor curati . Retineti ca acesti caini saliveaza excesiv . Plimbarile scurte zilnice sunt mai bune decat cele lungi . Trebuie sa primeasca lectii de dresaj inca de mic , datorita dimensiunii sale colosale ca adult . Va trebui in primul rand sa invete sa nu traga in lesa .


Grad de inteligenta  :  Nivel ridicat .

Obedienta  :  Nivel mediu .

Rezolvarea problemelor  :  Nivel ridicat .


Activitate  :  Nivel mediu  - scazut .

 
Mediu indicat   :  Apartamentele nu trebuie luate in calcul , este necesara o casa cu curte mare si bine ingradita . Saint Bernardul are nevoie de contact uman zilnic , stapanul sau trebuie sa fie rabdator si un conducator bun cu acest companion lenes , prietenos si incet la minte .


Probleme de sanatate  :  Displazie de sold , probleme de osatura , defecte de inima , durata scurta de viata .


Medie de viata  :  8 ani .

 
Numar de pui pe cuib  :
 6 - 8 .


Tara de origine  :
 Elvetia .


Istorie  :  A fost dezvoltat in muntii Alpi ai Elvetiei de catre calugarii ce locuiau acolo , pentru a ajuta localnicii ce riscau sa se piarda in acele zone izolate . Numeroase  teorii au fost expuse , dar se considera ca Saint Bernardul s-ar trage din mastiffii adusi de romani . Cel mai cunoscut Saint Bernard se numeste Barry si a trait in anii 1800 . A fost salvatorul unui copil pe care l-a carat in siguranta inapoi acasa . Dupa aceasta intamplare a mai salvat vietile a 40 de oameni . Corpul lui Barry se afla acum conservat in Muzeul Natural de Istorie din Berne . In 1830 Saint Bernardul cu par scurt a fost incrucisat cu Terranova , rezultand Saint Bernardul cu par lung .

u.c. saint bernard, rase caini saint bernard, saint bernard de vanzare, saint bernard pui, saint bernard de vanzare, saint bernard, saint bernard pret, rase caini saint bernard, caine saint bernard de vanzare, vand saint bernard, anunturi noi vanzari catei saint bernard, saint bernard de vanzare pret, poze cu saint bernard.


De Vanzare Saint Bernard

  • Rasa: Saint Bernard
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |