sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Rottweiler de vanzare

Rottweiler

Descriere  :  Rottweilerul este un caine mediu - mare , robust si puternic . Contructia sa denota mare putere , agilitate si rezistenta . Este un caine de lucru , fericit cat timp are o sarcina de indeplinit , cum ar fi manarea turmei , exercitii de obedienta , urma , cautare si salvare sau orice maruntis . Un caine potrivit pentru paza si protectie , dar trebuie intai dresat corespunzator si controlat de o mana ferma . Rottweilerul isi va pazi familia si curtea pana la moarte , dar are tendinta de a deveni loial numai unei persoane . O persoana neexperimentata nu ar trebui sa isi ia un exemplar din aceasta rasa .

Inaltime  :
  58 - 68 cm .


Greutate  :
 40 - 50 kg .


Culori  :  Negru cu pete de foc sau maronii .


Roba  :
 Lungime medie ,  aspra si pliata pe corp . Pe gat si coapse are subpar .


Temperament  :  Protectiv , determinat .


Comportament fata de copii  :  Ii plac , dar se descurca mai bine cu cei mai marisori , de scoala .


Comportament fata de alte animale din casa  :  Trebuie expus acestei posibilitati inca de mic , deoarece poate prezenta semne de agresivitate catre alti companioni din diferite motive .


Atributii speciale  :  Caine de paza , protectie si familie .


Paza  :  Nivel foarte ridicat , strainii nu sunt bine veniti .


Protectie  :  Nivel foarte ridicat .


Intretinere  :  Ingrijire minima a blanii prin curatarea cu un prosop umed sau perierea cu o perie mai aspra din fire de par natural .  Imbaierea doar cand este necesar . Necesita multe exercitii fizice riguroase .


Dresaj  :  Dresajul trebuie sa fie bland , substantial si rabdator deoarece Rottweilerul tinde sa fie un caine dominant . Femelele deseori sunt mai gentile si nu necesita o mana atat de ferma .


Grad de inteligenta  :  
Nivel scazut .

Obedienta  :  Nivel scazut .

Rezolvarea problemelor  :  Nivel scazut .


Activitate  :  In interior  :  Nivel scazut . In exterior  :  Nivel ridicat .


Mediu indicat  :  O casa cu curte ingradita este esentiala . Se descurca in cadrul unei canise , dar nu ar trebui lasat singur toata ziua in curte .


Probleme de sanatate  :  Displazie de cot si sold , probleme cu ochii .


Medie de viata  :  8 - 9 ani .


Numar de pui pe cuib  :  4 - 10 .


Tara de origine  :
 Germania .


Istorie  : 
In Europa este cunoscut sub numele de Rottweiler Metzerhund si a fost denumit dupa orasul Rottweil . Se considera ca provine din Mastiff sau Ciobanesc German ; a fost initial produs sa tina sub control turmele . In timpul Primului Razboi Mondial Rottweilerul s-a dovedit a fi un un bun caine politist si de paza .

 

u.c. rottweiler, rottweiler de vanzare, caini rottweiler, rottweiler pui, caine rottweiler, vand rottweiler, pui rottweiler, rottweiler poze, poze rottweiler, rottweiler talie mare, caini si catei de vanzare, caini de paza de vanzare.


De Vanzare Rottweiler

  • Rasa: Rottweiler
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |