sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Mops (Pug Carlino) de vanzare

Mops (Pug Carlino)

Descriere :  Pugul este un catel indesat , musculos , cu piept lat , membre anterioare drepte, puternice , iar cele posterioare foarte bine mucularizate . Si-a primit denumirea de  "Pug " din latina , insemnand  " pumn inclestat " . Pentru a comunica cu oamenii , scoate un sunet grohait , asemanator unui porcusor . Activitatea sa preferata este sa stea aproape de stapan , sa se inghesuie discret la picioarele sale pentru a dormi .


Alte denumiri  :  Pug , Carlin , Mops .


Inaltime  :  25 - 28 cm .


Greutate  :  6 - 8kg .


Culori  :  Argintiu , apricot , bej sau negru . La culorile deschise prezinta pe negru masca , urechi si o brazda pe corp , de-a lungul coloanei .


Roba  :  Fina , scurta si lucioasa .


Temperament  :  Loial , afectuos , tacut ,docil si vivace .


Comportament fata de copii  :  Este jucaus si iubitor cu ei .


Comportament fata de alte animale din casa  :  Se va intelege cu orice alt animal din casa .


Atributii speciale  :  Caine de companie , de familie .


Paza  :  Nivel mediu .


Protectie  :  Nivel scazut  .


Intretinere si dresaj  :  Are nevoie de ingrijire speciala in perioade fierbinti si umede deoarece are botul foarte scurt si se poate sufoca . Nu il lasati sa stea in soare timp indelungat ! Unghiile si dintii necesita atentie saptamanala . Naparleste mult si are nevoie de periere cel putin de doua ori pe saptamana . Baia cand este necesar . Spalati-l la ochi de doua - trei ori pe saptamana pentru a nu se irita in santurile create de cute . Are nevoie de putin mai multa activitate decat normalul pentru rasele toy , ii face placere atat o joaca in parc cat si o plimbare in jurul blocului .
Raspunde bine la dresajul de baza si necesita o mana blanda , va fi sensibil la tonul vocii stapanului , asadar corectia dura nu este necesara .


Grad de inteligenta :  Nivel ridica .

Obedienta  :  Nivel mediu .

Rezolvarea problemelor  :  Nivel scazut .


Activitate  :  In interior : Nivel scazut . In exterior : Nivel scazut . 


Mediu indicat  :  Este potrivit pentru apartament .


Probleme de sanatate  :  In mare este o rasa sanatoasa . Luxatie de patela , probleme de piele si epilepsie .


Medie de viata  :  12 - 14 ani .


Numar de pui pe cuib  :  2 - 5 .


Tara de origine  :  China .


Istorie  :  Se spune ca rasa este originara din China , anii 400  I. H . si este posibil sa fie o varianta a Mastifului Tibetan , deoarece a fost o perioada caine de companie pentru calugarii tibetani . In 1500 exemplare din acea rasa a fost luate in Olanda de William al III-lea al Britaniei. Rasei i s-a atribuit un standard in 1883 si astfel Clubul Britanic de Pugi a fost creat. America i-a importat pe majoritatea din Anglia si i-au recunoscut in 1885 la AKC .


Clasa  :  Toy

 

u.c. pug, pug cluj, catel mops pug carling, pug timisoara, mops, mops de vanzare, vand mops, rasa mops, catel mops pug carling, mops pret, caine mops, catei de companie de vanzare.


De Vanzare Mops (Pug Carlino)

  • Rasa: Mops (Pug Carlino)
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |