sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Malinois de vanzare

Malinois

Descriere: Ciobanescul Belgian Malinois este foarte inteligent, prin de viata si exceleaza intr-un mediu ce implica multa activitate. Este identic cu Ciobanescul Belgian si Tervurenul Belgian, cu exceptia parului scurt si a coloritului. Aceasta rasa nu are momente fara sens si trebuie luata intotdeauna in serios de catre stapan. Este recomandata unui stapan cu experienta.


Inaltime:


Greutate:


Culori: Umbre de rosu, bej, gri cu negru inspicat.


Roba: Foarte scurta pe cap, exteriorul urechilor, picioare si scurta pe restul corpului.


Temperament: Obedient, loial.


Comportament fata de copii: Este foarte bun cu familia sa si ii face placere sa alerge copiii, dar s-ar putea sa nu fie la fel de prietenos cu copii straini.


Comportament fata de alte animale din casa:
Trebuie socializat cu alte animale de casa, aveti grija cand introduceti un nou companion in casa.


Paza:
Nivel foarte ridicat.


Protectie: Nivel foarte ridicat. Isi v-a pazi familia si proprietatea, dar nu va ataca fara a avertiza intai.


Intretinere si dresaj: Periati regulat blana si imbaiati doar cand este necesar deoarece imbaierea inlatura din impermeabilitatea blanii. Naparlirea are loc bianual. Este un caine de lucru si are nevoie de mult exercitiu, preferabil fara lesa. Dresajul de la varsta frageda va impiedica aparitia temperamentului prea taios si a tendintelor agresive.


Grad de inteligenta:


Activitate:
Nivel ridicat


Mediu indicat: Se adapteaza atat la mediul rural cat si urban atata timp cat are loc de plimbat liber. De preferat o casa ingradita.


Probleme de sanatate: Epilepsie, timiditate excesiva, probleme de ochi, displazie de sold.


Medie de viata:
12-14 ani.


Numar de pui pe cuib: 6-10.


Tara de origine: Belgia.


Istorie: Rasa dezvoltata in Belgia pentru paza si manat turme. A fost recunoscut formal drept Ciobanesc Belgian in anul 1891. In familia Ciobanescului Belgian se aflau patru rase distincte, anume Groenendel, (numit simplu Ciobanesc Belgian) cu blana lunga si neagra; Laekenois, cu blana sarmoasa in bej, rosu sau maro; Malinois, cu blana scurta rosie, bej sau maro si Tervueren, cu blana lunga bej sau rosu inchis.
 

u.c. Pui Ciobanesc Belgian Malinois de Vanzare, Pret, Vand Malinois, Pui Ciobanesc Belgian Malinois de Vanzare Bucuresti, Brasov, Iasi, caini si catei de rasa de vanzare

De Vanzare Malinois

Malinois
  • Rasa: Malinois
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |