sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Malamut de Alaska de vanzare

Malamut de Alaska

Descriere: Malamutul de Alaska este un caine puternic, cu o constructie substantiala, piept adanc si puternic, copr compact. Este cel mai vechi dintre cainii Arctici, nativi din Alaska. Aceasta rasa este orientata catre oameni, deci adora compania familie, astfel este un minunat prieten. Este perfect pentru climatul rece, dar nu tolereaza caldura si umiditatea. Un Malamut este in culmea fericirii cand trage o sanie sau un carut.


Inaltime:


Greutate:


Culori: De la umbre de gri si negru, la umbre de auriu, ficat si rosu. Substratul de blana este intotdeauna alb, precum labele si masca de pe fata.


Roba: Dura, groasa si cu substrat des ca de plus.


Temperament: Activ, exuberant, prietenos.


Comportament fata de copii: Se descurca bine , dar trebuie supravegheat cat timp este in compania unora mici.


Comportament fata de alte animale din casa: Nu este recomandat in case cu alte animale mai mici decat el, este o rasa dominanta si agresiva catre caini.


Atributii speciale: Caine de sanie si familie.


Paza: Nivel mediu.


Protectie: Nivel scazut.


Intretinere si dresaj:
Perierea saptamanala este necesara. Necesita mare atentie in mentinerea blanii lipsita de paraziti. Naparleste la temperaturi ridicate. Nicesita exercitiu zilnic viguros si atentie. Dresajul de obedienta este esential pentru a avea un caine echilibrat.


Grad de inteligenta: Nivel scazut, invata usor, dar se plictiseste la fel de usor.


Activitate: Nivel ridicat.


Mediu indicat: Necesita mult spatiu si are nevoie de climat cat mai racoros.


Probleme de sanatate: Displazie de sold, probleme de ochi si rareori de intampla sa sufere de o problema ce incetineste cresterea membrelor.


Medie de viata: 10-14 ani


Numar de pui pe cuib: 4-10


Tara de origine: SUA.


Istorie: A fost dezvoltat in cadrul unui trib Inuit din Alaska numiti Mahlemuti. Doreau un caine mare, puternic pentru a trage sania , dar care nu era foarte rapid, ci mai degraba un caine greu potrivit pentru tractiune. Dupa ce oamenii albi s-au instalat in Alaska, acesti caini au inceput sa fie folositi pentru vanatoare.


u.c. malamut de alaska de vanzare, malamut de alaska pret, malamut de alaska de vanzare pui, malamut de alaska de vanzare preturi, malamut de alaska de vanzare alb, iasi, bucuresti, brasov, timisoara, caini si catei de rasa de vanzare.

De Vanzare Malamut de Alaska

  • Rasa: Malamut de Alaska
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |