sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Labrador Retriever de vanzare

Labrador Retriever

Descriere  :  Labrador Retriever-ul este un caine solid construit si foarte activ . Are solduri late si postrerior bine muscularizat . Este usor de dresat si prietenos cu copiii si cainii . Labradorul are un caracter placut , fiind loial si foarte bun de lucru . Nu ar trebui niciodata sa fie agresiv . Un caine excelent atat pentru vanatoare cat si pentru familie .

Inaltime  :  Mascul : 57 - 62 cm . Femela : 55 - 60 cm .


Greutate  :  Mascul : 27 - 34 kg . Femela:   25-32 kg .


Culori  :  Negru , auriu , ciocolatiu .


Roba  :  Adunata , scurta , deasa si uniforma .


Temperament  :  Receptiv, prietenos, non-agresiv, inteligent .


Comportament fata de copii  :  Este devotat familiei si gata sa le faca pe plac .


Comportament fata de alte animale din casa  :  Se intelege foarte bine .


Atributii speciale  :  Sporturi in camp deschis , ghid pentru orbi , identificare droguri , caine de companie si multe altele .


Paza  :  Nivel ridicat .


Protectie  :  Nivel mediu-scazut .


Intretinere si dresaj  :  Necesita mult exercitiu si nu trebuie tinut inchis intr-un spatiu limitat . Perierea minima si usoara va tine roba in conditie foarte buna . Are nevoie de contact zilnic . Iubeste inotul si activitatile ce implica exercitii riguroase . Puii sunt usor de crescut si trebuie socializati cu oamenii inca de la varsta frageda .


Grad de inteligenta  :  Nivel foarte ridicat .

Obedienta  :  Nivel ridicat .

Rezolvarea problemelor  :  Nivel mediu .


Activitate  :  In exterior – Nivel mediu. In interior – Nivel ridicat .


Mediu indicat  :  Fie ca e zona urbana sau rurala Labradorul se descurca de minune atata timp cat are parte de exercitiul zilnic pentru a-si consuma energia si pentru a-si mentine sanatatea . Viitorul proprietar al unui Labrador trebuie sa stie ca va trebui sa petreaca destul timp zilnic pentru joaca , dresaj si exercitii .


Probleme de sanatate  :   De obicei dificile . Potential pentru displazie de sold , epilepsie , alergii de piele si atrofia retinei .


Medie de viata  :  10 - 12 ani .


Numar de pui pe cuib  :  7 - 8 .


Tara de origine  :  Canada .


Istorie  :  Labradorul a fost adus din Anglia in insulele Newfoundland ( Terranova) ,  Canada  ,  la inceputul secolului XIX . Aceasta rasa lucra cot la cot cu oamenii adunand pesti din plasele pescarilor sau aportand pasari din apa . La inceput Labradorii erau numai negri , astazi cei aurii au devenit foarte populari si ramane o rasa foarte populara .


Clasa  :  Caini de vanatoare .

 

u.c. labrador de vanzare, labrador, labrador auriu, caine labrador, vand labrador, caini labrador, labrador pret, labrador retriever, pui labrador, labrador negru, labrador retriever, caini de vanzare, catei de rasa.

De Vanzare Labrador Retriever

Labrador Retriever
  • Rasa: Labrador Retriever
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |