sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Husky Siberian de vanzare

Husky Siberian

Descriere :  Huskyul Siberian are un caracter dragastos si este o rasa potrivita pentru fiecare membru al familiei , dar nu va fi un caine bun de paza . Gentil , cu o expresie determinata si mare iubitor de oameni . Masculii au tendinta de a cutreiera liberi in caz de gasesc o scapare prin gardul curtii , in caz ca scapa , poate fi imposibil de prins fara masina .


Membru al familiei de Spitzi , Hunsky-ul Siberian este un caine puternic capabil sa traga greutati mari pe distante lungi si terenuri dificile . Ar trage cu placere un copilas pe o sanie .


Inaltime  :  50 - 60cm .


Greutate  :  16 - 27 kg .


Culori  :  Toate culorile , marcaje pe cap  (trifoi) .


Roba  :  Lungime medie , bine imblanita , firele de suprafata sunt drepte , matasoase si linse pe corp . Subparul este moale si des .


Temperament  :  Dependent , energetic , prietenos .


Comportament fata de copii  :  Se intelege bine cu copiii .


Comportament fata de alte animale din casa  :  Ii fac placere alti caini si s-ar simti mai bine daca ati avea mai mult de 1 husky in casa . Nu se intelege cu pisici si alte animale mai mici .


Atributii speciale  :  Caine de sanie .


Paza  :  Nivel mediu .


Protectie  :  Nivel scazut .


Intretinere si dresaj  :  Periatii blana de doua ori pe saptamana si acordatii mai mult timp pe perioada naparlirii . Imbaierea doar cand este necesara . Taiati unghiile regulat . Necesita mult exercitiu , dar nu ar trebui expus la activitati dificile pe vreme calduroasa . Plimbari zilnice si o curte mare , ingradita il va mentine in forma si veti evita plictiseala , implicit comportamentul distructiv . Dresajul trebuie sa fie consistent si bazat pe rabdare , un caine de sanie va fi obedient in momentul in care vede scopul . 


Grad de inteligenta  :   Nivel ridicat .

Obedienta  :  Nivel scazut .

Rezolvarea problemelor  :  Nivel foarte ridicat .


Activitate  :  Nivel foarte ridicat .


Mediu indicat  :  
Husky au blana groasa ce ii izoleaza de frig , deci nu le va fi bine in zone cu climat foarte calduros . Se va simti bine in cadrul unei canise sau intr-o curte ingradita . Stapanul unui Husky trebuie sa fie capabil sa faca fata cerintelor de activitate si caracterului jucaus si independent al rasei .


Probleme de sanatate  :  Displazie de sold si posibile boli ereditare de ochi .


Medie de viata  :  10 - 14 ani .


Numar de pui pe cuib  :  6 - 8 .


Tara de origine  :
 Rusia .


Istorie  :  Rasa s-a dezvoltat in cadrul tribului Chukchi din NE-ul Asiei acum aproximativ 3000 de ani . Era folosit pentru a trage saniile si a mana turmele de reni ale acestui trib nomad . Abia in anii 1900 Huskyul Siberian a fost introdus in Alaska unde a devenit apreciat pentru curse de tras sania si misiuni de cautare si salvare .


Clasa  :  Munca .

u.c. husky, husky siberian, husky de vanzare, husky siberian de vanzare, caini husky, pui husky, husky pui, caini husky siberian, caini si catei de vanzare, caini de tras sania.

De Vanzare Husky Siberian

Husky Siberian
  • Rasa: Husky Siberian
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |