sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Golden Retriever de vanzare

Golden Retriever

Descriere: Golden Retriever-ul este un caine puternic, activ si echilibrat. Personalitate dornica , alert si increzator in sine. Companionul ideal pentru persoanele sportive, caine de familie, excelent la vanat, ghidat orbi, bun in general pentru orice serviciu. Gentil cu copiii, se bucura mult de atentia ce acestia i-o acorda. Goldenii adora sa inoate si ar trebui lasati sa o faca cu orice ocazie. Desi poate accepta viata in canisa, prefera compania omului si nu este fericit in singuratate.


Inaltime : 51-61 cm.


Greutate : 28-36kg.


Culori : Orice ton de auriu sau crem.


Roba : Plata, in valuri, deasa si prezinta subpar impermeabil.


Temperament : Receptiv, alert, manierat si jucaus.


Comportament fata de copii : Deobicei se descurca bine , dar ar trebui supravegheati caci pot fi cam exagerati cu afectiunea, trantind copiii mai mici.


Comportament fata de alte animale din casa : Accepta bine.


Atributii speciale : Caine de familie si vanatoare de camp.


Paza : Nivel mediu.


Protectie : Nivel scazut.


Intretinere si dresaj : Naparlesc cate o cantitate mica, ar trebui periati macar o data pe saptamana cu o perie din par. Baia cand este nevoie. Necesita plimbari lungi si ocazii de a fi lasat liber.


Grad de inteligenta : Nivel foarte ridicat.

Obedienta : Nivel ridicat.

Rezolvarea problemelor : Nivel mediu.


Activitate : Nivel mediu-ridicat.


Mediu indicat : O casa cu curte ingradita este esentiala, fie in mediul urban, fie rural. Nu se descurca prea bine in apartament, nici drept companion pentru persoane batrane – este un caine activ ce solicita mult exercitiu zilnic.


Medie de viata : 10-12 ani.


Numar de pui pe cuib : 6-10.


Tara de origine : Marea Britanie.


Istorie : Se spune ca Lordul Tweedmouth a vazut in Anglia, statiunea Brighton de la malul marii, un numar la circ cu 8 caini ciobanesti rusesti. A fost atat de impresionat incat la sfarsit a cumparat toti cei 8 caini. Istoria Golden Retrieverului este prezenta din acea perioada, in scris de mana de catre Lordul Tweedmouth. In 1868, Lordul a incrucisat un Tweed Water Spaniel cu un "caine de aport galben" si asta a reprezentat fundatia unei rase in totalitate aurii, baza rasei Golden Retriever. In 1881 fiul lui Tweedmouth a luat cu el doua exemplare la ferma din Texas, asa a fost introdusa rasa in America.


Clasa : Caini de vanatoare.

u.c. golden retriever, golden retriever de vanzare, golden retriever preturi, vand golden retriever, caini golden retriever, golden retriever vanzare, caine golden retriever, labrador golden retriever, caini si catei de vanzare.

De Vanzare Golden Retriever

Golden Retriever
  • Rasa: Golden Retriever
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |