sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Cocker Englez de vanzare

Cocker Englez

Descriere: Cockerul Englez este cel mai mic dintre cainii de vanatoare la arma - "gundog" si este capabil sa aporteze vanat din locuri cat mai dificile. Un companion popular prin caracterul sau vesel, energic, jucaus, gentil, gata sa faca pe plac stapanului si modul unic de a da din coada cu tot posteriorul. Este compact, dar mai mare decat Cockerul American.


Inaltime:


Greutate:


Culori: Variate culori, monocolori sau bicolori, dar nu se permite albul pe piept.


Roba: Plata si matasoasa ca textura.


Temperament: Afectuos si receptiv.


Comportament fata de copii: Ii plac copiii, dar acestia trebuie educati sa fie gentili.


Comportament fata de alte animale din casa:
Deobicei se intelege bine cu alte animale.


Atributii speciale:
Caine de familie si sporturi de camp.


Paza:
Nivel ridicat.


Protectie: Nivel scazut.


Intretinere si dresaj: Periati si pieptanati blana de trei ori pe saptamana pentru a inlatura parul mort si a mentine blana lucioasa, plata si lipsita de noduri. Imbaiati si uscati doar cand este necesar. Verificati urechile de seminte de iarba sau infectii. Periati si tundeti parul din jurul degetelor. Ii fac placere oricate exercitii i se ofera iar plimbarile zilnice si alergatul liber ar trebui sa faca parte din rutina unei rase sportive precum Cockerul.
Dorinta de a face pe plac stapanului va face dresajul Cockerului sa mearga foarte usor atata timp cat este efectuat cu blandete si rabdare.


Grad de inteligenta: Nivel ridicat.

Obedienta: Nivel ridicat.

Rezolvarea problemelor: Nivel mediu.


Activitate: Nivel ridicat.


Mediu indicat: Poate locui in apartament atata timp cat i se ofera suficient exercitiu afara. Ii este cel mai bine la o casa cu curte si un stapan rabdator care nu il va rasfata.


Probleme de sanatate: Probleme de ochi mostenite si infectii de urechi.


Medie de viata: 12- 15 ani.


Numar de pui pe cuib: 3-8.


Tara de origine: Wales.


Istorie:
Familia spanielilor provine din Spania. In 1800 spanielii au fost impartiti in doua grupe - springeri si cockeri. Cockerii sunt numiti dupa abilitatea de a aporta vanat din tufisuri dense. Cockerul Englez Spaniel provine din Cockerii dezvoltati in Wales si sud-vestul Angliei.

u.c. cocker spaniel de vanzare, pui cocker englez de vanzare, vanzari cocker auriu, caini si catei cocker englez de vanzare, preturi cocker, pret cocker iasi, bucuresti, timisoara.

De Vanzare Cocker Englez

Cocker Englez
  • Rasa: Cocker Englez
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |