sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Ciobanesc German de vanzare

Ciobanesc German

Descriere: Ciobanescul German este un caine puternic, agil, musculos , alert si plin de viata. Este extrem de inteligent, un companion foarte bun pentru familie, caine de expozitii sau lucru. Capacitatea de dresaj este exceptionala si il face un caine bun pentru politie, salvari sau ghid pentru persoane bolnave. O rasa ce poarta o conexiune puternica cu familia sa si poate suferi de anxietate daca vor fi despartiti.

Inaltime :  Mascul : 61 – 66 cm. Femela : 56-61 cm.


Greutate : 34-43 kg.


Culori : Negru complet, gri, bej, auriu. 


Roba : Lungime medie, fir tare, drept si prezinta subpar des.


Temperament : Inteligent, receptiv, temperament solid, comportament consistent.


Comportament fata de copii : Iubeste copiii familiei, dar poate fi suspicios cu cei straini.


Comportament fata de alte animale din casa : Accepta daca este invatat de mic.


Atributii speciale : Caine de famile.


Paza : Nivel foarte ridicat.


Protectie : Nivel foarte ridicat.


Intretinere si dresaj : Periere zilnica, baie ocazionala. Necesita plimbari lungi zilnice si o curte mare. Dresajul de obedienta va ajuta la imbunatatirea manierelor sociale.


Grad de inteligenta : Nivel foarte ridicat.

Obedienta : Nivel ridicat.

Rezolvarea problemelor : Nivel ridicat. Dresajul este mai dificil deoarece este o rasa inteligenta si va cauta sa inventeze o scuza pentru evita ce ii cereti sa faca.


Activitate : In interior – Nivel ridicat, Exterior – Nivel ridicat.


Mediu indicat : Poate locui atat in mediu urban cat si rural atata timp cat i se ofera exercitiu necesar zilnic. O curte ingradita ar fi ideala. Proprietarul unui Ciobanesc German trebuie sa fie o persoana puternica si sigura pe sine.


Probleme de sanatate : De obicei dificile. Displazie de sold, probleme de piele, balonare, probleme cu inima, boala Von Willebrand, conditii nervoase sau inflamarea oaselor lungi ale membrelor.


Medie de viata : 12-13 ani.


Numar de pui pe cuib : 5-10.


Tara de origine : Germania.


Istorie : Radacinile Ciobanescului German se afla in ciobanestii de munte ai Germaniei. In anii 1880 nemtii au "modificat" aceasta rasa pentru a-i servi drept caine militar. Prima expozitie de Ciobanesti Germani a avut loc in Hanover, anul 1882. Onoarea formarii acestei rase este data lui Rittmeister von Stephanitz.


Clasa : Caini de oi.

 

u.c. ciobanesc german, ciobanesc german de vanzare,  vand ciobanesc german, pui ciobanesc german de vanzare, caine lup, caine lup de vanzare, caini de paza, catei de rasa ciobanesti.

De Vanzare Ciobanesc German

Ciobanesc German
  • Rasa: Ciobanesc German
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |