sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Ciobanesc de Berna de vanzare

Ciobanesc de Berna

Descriere: Ciobanescul de Berna este un caine uimitor de atragator ca aspect, furand ochiul imediat prin contrastul tricolor de negru, rosu si alb. Un caine mare ce prospera in climat rece. Deoarece are multa blana , nu suporta bine caldura si umiditatea. Are o personalitate dragastoasa si jucausa, un caine ce adora copiii si este foarte loial familei. Se adapteaza doar unui stapan si poate fi foarte dificil pentru el daca va fi introdus altei familii dupa varsta de 18 luni.

Inaltime : 58-70 cm.


Greutate :  39-41 kg.


Culori : Negru inchis cu pete de foc pe labe, obraji, deasupra ochilor si pe piept. Marcaje albe sunt permise pe bot-frunte, piept, labe si varful cozii.


Roba : Groasa, de lungime medie, dreapta sau usor ondulata si prezinta un luciu natural, luminat.


Temperament : Activ si prietenos.


Comportament fata de copii : Ii adora, dar ii poate tranti accidental pe cei mai mici.


Comportament fata de alte animale din casa : Accepta alte animale, dar poate prezenta agresivitate catre alti masculi.


Atributii speciale : In trecut mana vacile, pazea si lua urma, in prezent este caine de paza si companion pentru familie.


Paza : Nivel ridicat.


Protectie : Nivel mediu-ridicat.


Intretinere si dresaj : Blana sa lunga si matasoasa trebuie periata zilnic, chiar mai multa ingrijire este recomandata pe perioada naparlirii. Imbaiere doar cand este necesar. Are nevoie de plimbari, dar trebuie sa tineti cont ca pana cand perioada de crestere nu s-a sfarsit, plimbarile lungi,obositoare nu sunt ideale. Invata repede prin iubire, deci nu este nevoie sa fie corectat brutal.


Grad de inteligenta : Nivel foarte ridicat.

Obedienta : Nivel ridicat.

Rezolvarea problemelor : Nivel ridicat. 


Activitate : Nivel ridicat, are nevoie de exercitii, dar ii face placere si relaxarea alaturi de stapan.


Mediu indicat : O casa cu curte este esentiala. Instinctul natural teritorial il va tine aproape de casa.


Probleme de sanatate : Displazie de sold, torsiune stomacala, probleme de ochi ereditare.


Medie de viata : 8-10 ani.


Numar de pui pe cuib : 4-10.


Tara de origine : Elvetia.

Istorie :Originea sa dateaza inca de la invazia armatelor romane in Elvetia, atunci mastiffii lor au fost incrucisati cu ciobanestii ce pazeau turmele elvetiene, astfel a aparut o rasa ce facea fata climatului foarte rece. In 1800 rasa era aproape de extinctie, dar datorita lui Herr Franz Schertenleib si Albert Heim a fost salvata. Numele provine din cantonul lui Bern din zona fermelor, centrul Elvetiei. Astazi popularitatea Ciobanestilor de Berna creste.

 

u.c. ciobanesc de berna, vand ciobanesc de berna, ciobanesc de berna de vanzare, ciobanesc berna, caini ciobanesti berna vanzare, ciobanesc berna vanzari, caini ciobanesti, rase de ciobanesti, rase de caini ciobanesti, caini si catei de paza de vanzare, catei de rasa.De Vanzare Ciobanesc de Berna

Ciobanesc de Berna
  • Rasa: Ciobanesc de Berna
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |