sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Bichon Frise de vanzare

Bichon Frise

Descriere: Bichonul Frise este mic si voinic cu o blanita alba si pufoasa si cu un temperament vesel - vizibil prin modul indraznet prin care isi poarta pe spate codita asemanatoare unui pamatuf. Adora sa fie in centrul atentiei si este gata oricand sa faca pe plac. Un prieten amuzant si incantator, gentil si manierat, sensibil, foarte jucaus si afectuos atat cu toti membrii familiei cat si cu alte animale de companie.


Alte denumiri : Bichon a poil Frise, Bichon Tenerife.


Inaltime : 23-30 cm.


Greutate : 3-6kg.


Culori : Alb, crem sau apricot pana la varsta de 18 luni.


Roba : Lunga in carlionti rasfirati.


Temperament : Prietenos, activ, gentil-manierat.


Comportament fata de copii : Exceptional de bun cu copiii.


Comportament fata de alte animale din casa : Ii face placere orice fel de companie.


Atributii speciale : Caine de familie.


Paza : Nivel ridicat.


Protectie : Nive foarte scazut.


Intretinere :  Necesita ingrijire zilnica a robei. Periere, toaletaj periodic si imbaiere regulata. Tundeti in jurul ochilor blanita pentru a evita adunarea scurgerilor ochilor si tundeti in urechi si din lungimea lor, toate acestea cu o foarfeca cu varf tesit rotund. Curatati ochii pentru a preveni patarea. Necesitatea de exercitiu poate fi indeplinita numai prin joaca minima de zi cu zi prin casa, dar totusi le plac mult plimbarile sau joaca in parc.


Grad de inteligenta : Nivel foarte ridicat.

Obedienta : Nivel foarte ridicat.

Rezolvarea problemelor : Nivel foarte ridicat.


Activitate :

In exterior : Nivel mediu.   In interior : Nivel foarte ridicat


Mediu indicat : Apartamentul este bun daca i se ofera primbari zilnice. Stapanul unui Bichon trebuie sa fie rabdator si capabil sa il duca la socializare si dresaj. Bichonii se descurca bine si cu batranii sau bolnavii.


Probleme de sanatate : Sunt posibile unele probleme cu genunchii, blocaj al canalului lacrimal, probleme de piele, cataracta si epilepsie.


Medie de viata : peste 15 ani.


Numar de pui pe cuib : 3-5.


Tara de origine : Franta.


Istorie : Originea exacta a Bichonului Frise nu este inca cunoscuta, multi considera ca a existat inca dinainte de Hristos. Unii spun ca este descendent al Maltezului, iar altii il vad drept rezultatul incrucisarii unui Spaniel miniatural cu un Caniche miniatural si cainii Chayenne. Dupa Primul Razboi Mondial crescatorii francezi si belgieni au devenit interesati de acest catel. Denumirea rasei a fost o provocare, Madame Nizet de Leemands, conducatoarea Comitetului Standardelor Raselor Canine a FCI-ului si-a intrebat in disperare colegii " a ce arata acest caine ?"- I s-a raspuns "caine mic si pufos", atunci ea a spus : " Se va numi Bichon Frise ( caine mic pufos ) "

 

 

u.c. bichon frise, bichon frise de vanzare, bichon frise vanzare, bichon frise pret, vand bichon frise, bichon frise poze, vand bichon frise mures, bichon frise de vanzare bucuresti, poze bichon frise, bichon frise de vanzare cluj, catei de vanzare.


De Vanzare Bichon Frise

Bichon Frise
  • Rasa: Bichon Frise
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |