sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Beagle de vanzare

Beagle

Descriere : Ochii maro, blanzi ai Beagle-ului tradeaza personalitatea calduroasa, dar nu dezvaluie curajul sau admirabil si rezistenta la activitati fizice. Un prieten demn de incredere care s-ar juca toata ziua cu familia. Un bun caine de paza ce poate fi invatat sa vaneze. Cunoscut drept "Beagle-ul Cantaret", are o voce frumoasa de alerta pentru vanatoare, dar daca este lasat singur este posibil sa urle. Dresajul din timp poate rezolva aceasta problema. Se va adapta usor in casa sau in canisa, dar un stapan nou trebuie sa fie constient de instinctul de vanatoare al acestei rase si ca nu trebuie lasat singur pentru perioade lungi de timp.

Inaltime : 33 - 41 cm


Greutate : 8 - 14 kg


Culori : Alb, negru, auriu, rosu, galben,albastru pestrit, bicolor, tricolor.


Roba : Scurta,deasa si impermeabila.


Temperament : Gentil si iubitor.


Comportament fata de copii : Ii iubeste


Comportament fata de alte animale din casa : Foarte prietenos cu restul cainilor din " haita " , dar este posibil sa vaneze alte animale mai mici.


Atributii speciale : Caine de vanatoare si familie.


Paza : Nivel ridicat, va latra pentru a alerta.


Protectie : Nivel scazut.


Intretinere si dresaj : Ingrijirea blanii consta in masarea pielii cu degetele sau perierea cu o perie din fire de par natural  .Imbaierea doar cand este necesar cu un sampon usor ( diluat ) sau uscat. Verificati regulat interiorul urechilor pentru semne de infectie si taiati unghiile. Exercitiile trebuie facute doar in lesa, deoarece are tendinta de a lua urma. O curte mare va fi suficienta pentru exercitiile de care are nevoie. Va raspunde bine la dresaj de baza.


Grad de inteligenta : Nivel ridicat.

Obedienta : Nivel scazut.

Rezolvarea problemelor : Nivel ridicat.


Activitate : Nivel ridicat, este activ si bagaret.


Mediu indicat : Un caine de interior va avea nevoie de mult exercitiu in exterior, in caz ca aveti curte , aceasta trebuie bine ingradita.


Probleme de sanatate : Boli de inima, probleme de coloana, epilepsie si probleme de piele . Au si tendinta de a deveni obezi.


Medie de viata : 12 -13 ani.


Numar de pui pe cuib : 5 - 7.


Tara de origine : Marea Britanie.


Istorie : Exista in Anglia inca de la Regele Henry al VIII - lea. In timpul Renasterii a fost folosit la vanatoarea de iepuri in Wales si Franta si era cunoscut ca cel mai bun caine pentru iepuri dintre cei de talie mica. Numele sau poate proveni din celticul "Beag" ce inseamna "mic" sau din francezul "begueule" ce inseamna "gura cascata". In anul 1954 a fost cel mai popular caine din Statele Unite ale Americii.


Clasa : Caini de vanatoare

u.c. beagle , beagle de vanzare , poze beagle , vand beagle , caine beagle , beagle pret , catei beagle , caini beagle , caini si catei de vanatoare , caini de rasa de vanzare .

De Vanzare Beagle

Beagle
  • Rasa: Beagle
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |