sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Basset Hound de vanzare

Basset Hound

Descriere: Aceasta rasa cu aspect deosebit are capul unui Bloodhound si corpul unui Teckel. Ca proportie, pentru statura sa, este cea mai grea rasa. Miscarea este inceata si amuzanta, dar nu da impresia de stangacie. Este calm, niciodata ager sau timid, iar cateodata incapatanat. Poate fi  chiar si foarte sonor cateodata, avand o voce groasa si incantatoare. Basset Houndul este caine de vanatoare la origine, are instincte puternice si putere a vointei. Absolut devotat stapanului , in principiu un caine minunat de familie si foarte bun pentru una cu simtul umorului bine dezvoltat.


Inaltime:


Greutate:


Culori: In general negru cu alb si rosu, iar ocazional galben.


Roba: Blana deasa cu fir scurt,lins si tare.


Temperament: Independent, bine intentionat, sociabil si gentil.


Comportament fata de copii: Un caine incantator pentru copii.


Comportament fata de alte animale din casa: Poate fi dominant catre alti masculi.


Atributii speciale: Caine de vanatoare si familie.


Paza: Nivel ridicat , deobicei suspicios cu strainii.


Protectie: Nivel scazut.


Intretinere si dresaj:
Ingrijirea minima a blanii este suficienta. Poate fi masat sau periat usor pentru a inlatura firele moarte. Atentie sporita trebuie acordata urechilor lungi. Trebuie invatat de mic elementele de baza ale obedientei deoarece poate fi destul de indepentent ca adult si abilitatea de a lua urma de miros il poate indeparta de stapan imediat. Exercitiu moderant il va tine in conditie fizica buna.


Grad de inteligenta:


Activitate: In interior - Nivel scazut; In exterior - Nivel mediu


Mediu indicat: Ii va fi foarte bine in apartament, fiind o rasa sedentara, dar ii prieste si o curte avand nevoie de exercitii regulate pentru a preveni obezitatea.


Probleme de sanatate:
Tinde spre obezitate, dar poate fi controlat cu dieta potrivita. Obezitatea poate cauza probleme de coloana si picioare. Urechile pot fi afectate de infectii. Poate suferi de balonare sau infectii are pielii. Puii deseori sunt nascuti prin cezariana.


Medie de viata:
10-12 ani.


Numar de pui pe cuib: 8-10 pui.


Tara de origine: Marea Britanie.


Istorie: Pare sa fi aparut prin secolul al XVI-lea cand din copoii francezi au fost modelati catre o rasa cu picioare mai scurte. Cuvantul francez "basset" ar insemna "jos asezat". In 1866 a fost introdus in Marea Britanie. In 1892 a fost combinat cu Bloodhoundul pentru a face cateva schimbari in aspectul rasei.
 

u.c. basset hound de vanzare. basset hound de vanzare pui, vand catei basset hound, preturi basset hound de vanzare, caini si catei de vanzare.

De Vanzare Basset Hound

Basset Hound
  • Rasa: Basset Hound
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |