sigur.info-fii sigur pe net

Royal Pet

Amstaff de vanzare

Amstaff

 

Descriere: American Staffordshire Terrierul este un caine de increder . Reprezinta o imagine a puteri. Rasa cu instinct protector foarte bun ce ar trebui sa tina la distanta strainii, dar totusi un caine foarte devotat familiei, gentil si iubitor.

Nu trebuie confundat cu American Pit Bull Terrierul. Este curajos si un luptator tenace in caz ca este provocat. Dresajul poate fi dificil datorita caracterului sau puternic.

Temperamentul natural catre oameni este iubitor si pasnic, din pacate unii au fost crescuti necorespunzator, aducand reputatie rea rasei.

Inaltime : 44-48 cm

Greutate : 25-33 kg

Culori : Rosu, galben, negru, albastru, tigrat, baltat. Peste 80% alb, petele de foc sau culoarea ficatului nu sunt de dorit.

Roba : Neteda, scurta si deasa.

Temperament : Inteligent, determinat si devotat.

Comportament fata de copii :  Se descurca foarte bine atata timp cat a fost crescut de mic cu ei.

Comportament fata de alte animale din casa :  Are instinct foarte dezvoltat de pradator, s-ar putea  sa fie agresiv cu pisici, iepuri si alte animale din casa.

Atributii speciale : Caine de paza si familie.

Paza : Nivel ridicat

Protectie : Nivel ridicat

Intretinere si dresaj : Ingrijire minima a blanii, sampon uscat sau baie cand este necesar. Perierea blanii o va face sa straluceasca . Datorita naturii sale are nevoie de dresaj special. Invata usor, dar repetitia regulata este necesara.

Grad de inteligenta :  Nivel ridicat

Obedienta : Nivel scazut

Rezolvarea problemelor : Nivel mediu

Activitate : Nivel ridicat

Mediu indicat : O casa cu curte ingradita bine sau un padoc sunt esentiale. Nu este o rasa pentru cei ce nu fac bine fata stresului. Se adapteaza usor atat mediului urban cat si a celui rural.

Probleme de sanatate :  Probleme de piele datorita stresului, alimentatiei sau insectelor si displazie de sold.

Medie de viata : 10-12 ani

Numar de pui pe cuib :  5-10

Tara de origine : SUA

Istorie : Recent recunoscut ca rasa, este descendent din pit bullii de lupta din Anglia si America. O varietate de rase s-au folosit in alcatuirea  "Amstaffului" : Bull Terrier, Old English White Terrier  Black and Tan, Bulldog , Mastiff, Pointer, Dalmatian si Staffordshire Bull Terrier. Numele sau s-a schimbat din Stafforshire Bull Terrier in American Staffordshire Terrier in 1972.

Clasa :  Terrieri

u.c. amstaff,  amstaff de vanzare, amstaff pui,  caini amstaff,  caini amstaff de vanzare, caine amstaff,  vand amstaff, poze amstaff,  pui amstaf, vand pui amstaff cu pedigree.

De Vanzare Amstaff

Amstaff
  • Rasa: Amstaff
  • Sex: mascul
  • Data nasterii:
COMANDA ACUM
Transport Gratuit

Gradinite Bucuresti | Jocuri cu animale |